Bohemian armband

bohemian armbanden

Bohemian armbanden zijn helemaal hip om te combineren met de kledingstijl van nu. Daarnaast past het erg goed bij diverse stijlen. Het is mooi te combineren met verschillende kleuren en materialen. Daarom is het ook een hip item om te hebben. Bohemian armbanden zijn een musthave voor in je sieradenkist.

Eigen stijl met bohemian armbanden

Bohemian armbanden kun je bij veel verschillende kledingstijlen dragen. Het past ontzettend goed bij de mode van dit moment, maar kan ook goed bij andere stijlen. Het leuke van de bohemian stijl is dat je het naar je eigen smaak kunt kiezen. De armbandjes zijn fleurige en zullen je outfit helemaal opvrolijken. Als je niet te opvallend wilt zijn dan kun je ook voor een rustig armbandje kiezen. Zo hoeft de bohemian stijl helemaal niet te extreem te zijn. Je hebt armbanden die heel robuust, groot en keurrijk zijn, maar je hebt ook subtiele armbanden. Zo heb je kleinere armbanden van goud met kraaltjes, of touw en zilverwerk met schelpen. Daarnaast heb je nog veel meer om uit te kiezen. De bohemian stijl is dus heel divers. 

Combineren van verschillende sieraden

Bohemian armbanden zijn ideale sieraden om te combineren. Zo lijkt het ontzettend mooi om meerdere armbanden bij elkaar te dragen. Dit kunnen dezelfde armbanden zijn, maar ook hele verschillende. Bij de bohemian stijl mag je verschillende armbanden met elkaar combineren om tot een fleurig geheel te komen. Dit is helemaal de trend van nu. Het voordeel is dat je alles dus helemaal naar je eigen smaak kunt aankleden. Ook de combinatie van bohemian armbanden met meerdere ringen is helemaal hip. Zo heb je gewone ringen maar ook ringen die midden op je vingers gaan. Zelf bohemian vingerringen kun je nog combineren. Match deze verschillende ringen met een paar armbandjes en je hebt echt een eigen look. Je kunt ook nog een bohemian ketting erbij dragen en je nagels in stijl lakken. Dan ben je helemaal in hip met je eigen look. 

Maak de look compleet

Creëer je eigen stijl met ringen, meerdere armbanden, een leuke riem, (clip)oorbellen en een ketting. De kleine details zoals een riem in dezelfde kleur of leuke laarsjes geven je look nog meer een bohemian vibe. Als je ergens in je kast nog kleding hebt liggen met een leuke bloemetjesprint of kant dan past dit perfect bij de stijl. Korte laarsje passen hier perfect bij. Het liefst een beetje cowboy vibe laarsjes of korte laarzen in een bruine kleur. Doe een spijkerjackje aan en je bent helemaal klaar om in bohemian stijl de deur uit te gaan. 

No Comments

Post a Comment